GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απώλειες στο Χρηματιστήριο σε κλίμα αβεβαιότητας για την αξιολόγηση

Με απώλειες που έφτασαν στο 2% έκλεισε σήμερα η χρηματιστηριακή αγορά, απόρροια της αβεβαιότητας που κυριαρχεί για την καθυστέρηση τη...


Με απώλειες που έφτασαν στο 2% έκλεισε σήμερα η χρηματιστηριακή αγορά, απόρροια της αβεβαιότητας που κυριαρχεί για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του τρίτου προγράμματος προσαρμογής.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 610,86 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 2,01%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 64 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 150,3 εκατ. μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,63%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 2,63%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες Μέσων Ενημέρωσης (+5,95%) και Τροφίμων και Ποτών (+1,77%). Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Τραπεζών (-5,89%) και Κοινής Ωφελείας (-2,63%).

Ανοδικά κινήθηκαν 24 μετοχές, 68 πτωτικά και 150 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση