GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ τουρκικές προκλήσεις! Τρία τουρκικά πλοία ένα μίλι από τη νήσο Παναγιά...

Τρεις τουρκικές ακταιωροί αγκυροβόλησαν χθες, Τετάρτη, σε ελληνικά χωρικά ύδατα και σε απόσταση ενός μιλίου από τη νήσο Παναγιά των Οιν...


Τρεις τουρκικές ακταιωροί αγκυροβόλησαν χθες, Τετάρτη, σε ελληνικά χωρικά ύδατα και σε απόσταση ενός μιλίου από τη νήσο Παναγιά των Οινουσσών.
Όπως αναφέρει το alithia.gr, στη νήσο Παναγιά υπάρχει ένα στρατιωτικό φυλάκιο, αλλά και ένας ιερός ναός. Παράλληλα, η νήσος χρησιμοποιείται και ως βοσκότοπος από τους κατοίκους των Οινουσσών.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, οι τρεις τουρκικές ακταιωροί αποχώρησαν χθες αργά το βράδυ, που από το μεσημέρι είχαν «αγκυροβολήσει» ένα μίλι από τη Νήσο Παναγιά, όχι παραβιάζοντας, αλλά παραμένοντας προκλητικά μέσα στα ελληνικά νερά.
Στο σημείο βρίσκονταν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, που επεσήμαιναν την παραβίαση χωρίς να λαμβάνουν απάντηση. Ταυτόχρονα στο σημείο σημειώνονταν παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση