GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μην παίζετε το παιχνίδι των Ιμίων, θα σας χτυπήσουμε!"

Με ιδιαίτερα επιθετικό τόνο ο βουλευτής Σμύρνης του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Χουσεϊν Κοτσαμπιγίκ, καταφέρεται σε βάρος της Ελλάδας το...


Με ιδιαίτερα επιθετικό τόνο ο βουλευτής Σμύρνης του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Χουσεϊν Κοτσαμπιγίκ, καταφέρεται σε βάρος της Ελλάδας τονίζοντας μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο twitter «Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Ιμίων, θα σας χτυπήσουμε».

Τονίζει συγκεκριμένα: «Προειδοποιώ την Ελλάδα: Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Καρντάκ (τουρκική ονομασία για τα Ίμια) γιατί θα σας χτυπήσουμε».

Χθες ο ίδιο βουλευτής είχε γράψει στην ίδια πλατφόρμα: «Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Ίμια αλλά επειδή ο ανόητος επικεφαλής του ναυτικού τότε φοβήθηκε δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η σημερινή Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση