GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντείνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών - Στήνονται νέα μπλόκα

Συνεχίζουν τον τρίωρο αποκλεισμό -από τις 6.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.- της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων σ...


Συνεχίζουν τον τρίωρο αποκλεισμό -από τις 6.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.- της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων στο Αίγιο, οι αγρότες της Αιγιάλειας, οι οποίοι σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Από την άλλη πλευρά, του νομού, οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, παραμένουν με παραταγμένα τα τρακτέρ στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, ενώ για σήμερα, στις 7.00 μ.μ., ο Αγροτικός Σύλλογος Δυτικής Αχαΐας έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση, για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου.

Κλειστή επίσης, από τις 5.00 έως τις 7.00 το απόγευμα, θα είναι η Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Κιάτου.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Στην Αιτωλοακαρνανία, μετά από συνέλευση αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και τον προγραμματισμό των δράσεών τους, μετά από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε για σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ο αποκλεισμός του κόμβου Κεφαλόβρυσου να πραγματοποιηθεί από τις 19:00 έως 21:00.

Επίσης, συνεχίζουν τους δίωρους αποκλεισμούς του δρόμου Ακτίου – Βόνιτσας οι αγρότες του μπλόκου στον κόμβο Βρυσούλας. Ο αποκλεισμός με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα γίνεται από τις 12.00 μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Τα μπλόκα Βόνιτσας και Λούρου Πρέβεζας εντείνουν δε, τις κινητοποιήσεις τους, και απευθύνουν κάλεσμα σε αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής  σε συλλαλητήριο και μεγάλο αγροτικό μπλόκο στα διόδια του Ακτίου αύριο Δευτέρα 6/2 στις 12 το μεσημέρι.

ΗΛΕΙΑ

Στο νομό Ηλείας οι αγρότες της περιοχής αποφασίζουν σήμερα για την περαιτέρω στάση τους, καθώς στο Λατίφι θα αποφασίσουν για τη διάρκεια των αποκλεισμών της Πατρών-Πύργου τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ήδη από χθες ξεκίνησε η διαδικασία να στηθεί νέο μπλόκο στην περιοχή της Βάρδας, καθώς βγήκαν τα πρώτα τρακτέρ, και σήμερα αναμένεται να βγουν στο δρόμο και τρακτέρ στην περιοχή των Λεχαινών.

Οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση στη Βάρδα, όπου θα αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεών τους, με πιθανότερη απόφαση για συμβολικούς αποκλεισμούς, από αύριο Δευτέρα, της Πατρών-Πύργου στον κόμβο της Βάρδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση