GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρή άνοδος στο Χρηματιστήριο στον απόηχο της έκθεσης του ΔΝΤ

Με ήπια άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με τους επενδυτές να αποτιμούν την έκθεση του...


Με ήπια άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με τους επενδυτές να αποτιμούν την έκθεση του ΔΝΤ και πλέον να στρέφουν τις προσδοκίες τους στη συνεδρίαση του Euro Working Group την προσεχή Πέμπτη.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 623,37 μονάδες, σημειώνοντας ήπια άνοδο 0,42%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 41,583 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 58.374.683 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,32%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,78%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (+4,05%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,93%) και των Πρώτων Υλών (+1,80%), ενώ απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,36%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,09%).

Ανοδικά κινήθηκαν 49 μετοχές, 33 πτωτικά και 34 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση