GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Κρατείται μεθυσμένος οδηγός ως δημόσιος κίνδυνος

Στο κρατητήριο θα τη βγάλει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα δικαστεί στο αυτόφωρο ένας 46χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος για την α...


Στο κρατητήριο θα τη βγάλει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα δικαστεί στο αυτόφωρο ένας 46χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος για την ασφάλεια των άλλων οδηγών και πεζών, με απόφαση του εισαγγελέα σήμερα.
Ο δράστης εντοπίστηκε χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου να οδηγεί στην οδό Λαρίσης και σε αλκοτέστ που του έγινε βρέθηκε στο αίμα του ποσοστό αλκοόλ 1,43 τοις χιλίοις.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, ο οποίος αφού εξέτασε τα στοιχεία, αποφάσισε την κράτηση του οδηγού και την μεταφορά του τη Δευτέρα το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές με παραβατικές συμπεριφορές όπως περιπτώσεις μέθης, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, εγκατάλειψη τροχαίου κ.α., ενώ μετά από πολλά χρόνια Εισαγγελέας αποφασίζει την κράτηση οδηγού που έχει συλληφθεί για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση