GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμύρες και κατολισθήσεις από την κακοκαιρία στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε όλη την νύχτα της Παρασκευής μέχρι και το πρωί του Σαββά...


Μεγάλα είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε όλη την νύχτα της Παρασκευής μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, στη δυτική Κρήτη και ειδικά στα Χανιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού από τις συνεχείς κλήσεις, κυρίως στην παλιά πόλη των Χανίων, στον Παζινό Ακρωτηρίου και στο Γεράνι του Πλατανιά.

Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και η κίνηση των οχημάτων πρέπει να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή.

Οι δρόμοι στον Βλητέ (κεραία της ΕΡΤ) και στην περιοχή του Ναυστάθμου Σούδας πλημμύρισαν με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παλιά Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης, στο ύψος του Ναυστάθμου, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με ένα όχημα και δύο άνδρες, καθώς μια γυναίκα αποκλείστηκε στο όχημα της, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 και μισή το πρωί. 

Επίσης, ένας άνδρας κάλεσε σε βοήθεια ενώ βρισκόταν μέσα στο ακινητοποιημένο όχημά του, εξαιτίας της βροχής στην οδό Ακρωτηρίου λίγο μετά τις 6 το πρωί. Στο σημείο μετέβη ένα όχημα με δύο άνδρες. Και οι δύο οδηγοί βγήκαν σώοι και αβλαβείς από τα αυτοκίνητα τους.

Στην Αλμυρίδα τα νερά από το ποτάμι ενώθηκαν με τα νερά της θάλασσας.

Κατολισθήσεις γίνονται σε σημεία του εθνικού δρόμου, στο Πλατάνι, Καλάμι, στο Κολυμπάρι και αλλού και καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι μετακινήσεις εάν δεν είναι αναγκαίες.

Μεγάλες είναι οι ζημιές και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και ειδικά στην περιοχή του Κολυμπαρίου όπου έκλεισε ο δρόμος προς Ραβδούχα. 

Σε όλα τα σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα βρέθηκαν άμεσα συνεργεία της Αντιπεριφέρειας και των Δήμων.

Δείτε τις φωτο:

Δείτε τα βίντεο:

Πηγές: flashnews.gr, zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση