GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚ το έχει ξανακάνει στην Ξάνθη

Ξάνθη εναντίον ΠΑΟΚ στις 17:15 με τους γηπεδούχους να υποδέχονται την ίδια ομάδα που αντιμετώπισαν μεσοβδόμαδα και ηττήθηκαν για το Κύπ...


Ξάνθη εναντίον ΠΑΟΚ στις 17:15 με τους γηπεδούχους να υποδέχονται την ίδια ομάδα που αντιμετώπισαν μεσοβδόμαδα και ηττήθηκαν για το Κύπελλο.
Οι Θρακιώτες αναζητούν ρεβάνς μετά την ήττα με 2-1. Ποινή καρτών εκτίει ο πολύτιμος μέσος, Αντριάν Λουσέρο, ενώ επανέρχεται ο Ντε Λούκας εφόσον εξέτισε μεσοβδόμαδα στο ματς Κυπέλλου μετά την αποβολή στη Νέα Σμύρνη.
Ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Χατζητερζόγλου, Παπαστεριανός, Π. Ορφανίδης, Γουάλας εκ μέρους του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Συλλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές, Πιζέλι, Ράνος.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως διανύει περίοδο φόρμας μετρώντας πέντε σερί νίκες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από πέντε σερί νίκες εκτός έδρας σε μία επίδοση που ισοδυναμεί με ρεκόρ στα χρονικά τόσο της Σούπερ Λιγκ όσο και της Α’ Εθνικής.
Σε σύνολο 10 εκτός έδρας αγώνων μετρούν έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με τέρματα 13-5.
Ο Κλάους Αθανασιάδης εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών αποτελώντας μία ακόμη προσθήκη στην επιθετική γραμμή για τους Θεσσαλονικείς.
Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι, Πέδρο Ενρίκε και Λέο Μάτος.
Στα… πιτς παραμένουν ο ανέτοιμος Πέλκας και ο τραυματίας Κάνιας. Στον αντίποδα, αποθεραπεύτηκε ο Τζάλμα Κάμπος με τον Ουάρντα να ετοιμάζεται για ντεμπούτο.
Αναλυτικά, η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση