GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Όχι" στην άρση ασυλίας της Αυλωνίτου από την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας. Το αίτημα για τη μη άρση...


Να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας. Το αίτημα για τη μη άρση της ασυλίας της υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.
Η κ. Αυλωνίτου εγκαλείτο γιατί χειροδίκησε το 2012 –όταν δεν ήταν βουλευτής– κατά του Διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) στο ΟΑΚΑ, Σταύρο Χάτζο, υποστηρίζοντας ότι η δίωξη της αυτή είχε "πολιτικά κίνητρα".
Παράλληλα, η επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία για την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να εξεταστεί με το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών.
Τον κ. Πολάκη εγκαλούσε ο εισαγγελέας για μήνυση που του είχε υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι επί των ημερών του ο κ. Γεωργιάδης και η σύζυγος έκαναν διορισμούς με ραβασάκια.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να αρθεί η ασυλία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση