GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μύλος» με το ραντεβού Σόιμπλε – Τόμσεν και τον Τσακαλώτο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες σχετικά με το πρωινό των Σόιμπλε – Τόμσεν στο Βερολίνο με μενού την Ελλάδα. Το ΔΝΤ δεν επιβεβαίωσε...


Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες σχετικά με το πρωινό των Σόιμπλε – Τόμσεν στο Βερολίνο με μενού την Ελλάδα.

Το ΔΝΤ δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε σε ερώτηση του ΑΝΤ1 το ότι ο Πολ Τόμσεν συναντήθηκε με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, ενώ από πηγές του Ταμείου διέρρευσε στον Τύπο ότι σε αυτή τη συνάντηση είχε κληθεί και ο Έλληνας υπουργός, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αντίθετα, το Βερολίνο επιβεβαίωνε ότι υπήρχε συνάντηση ανάμεσα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον διευθυντή του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν. Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο, διέψευδε την πληροφορία ότι σε αυτή τη συνάντηση είχε κληθεί και ο Έλληνας υπουργός.

«Δεν υπάρχει σήμερα συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών. Ούτε είχε προγραμματιστεί κάτι τέτοιο. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας βρίσκεται σε συστηματική ανταλλαγή με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και το Δ.Ν.Τ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γερμανικού ΥΠΟΙΚ.

Και την ίδια στιγμή, από το Βερολίνο, όπως προαναφέραμε, επιβεβαιωνόταν συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Σόιμπλε «με εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ. στο πλαίσιο των καθιερωμένων επαφών των δυο πλευρών».

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πηγές του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδουν ότι είχε πρόκληση ο Έλληνας υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Ο ίδιος, συνομιλώντας με συνεργάτες του, τους είπε: "Ποιος σας είπε ότι αρνήθηκα να δω τον Σόιμπλε και τον Τόμσεν; Δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να έχω πρόκσληση". 

 

1 σχόλιο

  1. ΤΙ…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΝΤ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ‘’ΡΕΕΙ’’ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?
    ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ..ΕΝΤΕΛΩΣ?

    Ο ‘’αριστερός’’ Τσίπρας και ο ακροδεξιός ΚαΜένος συμφώνησαν στη δημιουργία «κοινού μετώπου για την αποκάλυψη της αλήθειας».
    *Είναι η αλήθεια των δανείων από τη Ρωσία, την Κίνα, το Αμπού Ντάμπι.
    *Είναι η αλήθεια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Αργεντινής, της Κορέας.
    *Είναι η αλήθεια του μαγειρέματος των ελλειμμάτων από τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα.
    *Είναι η αλήθεια ενός μυστικού χρηματικού αποθέματος που θα επέτρεπε την Ελλάδα ή την Κύπρο να μην αποδεχθούν τις μπλόφες της τρόικας.
    *Είναι η αλήθεια κάθε διεθνούς συνομωσίας κατά της Ελλάδας.
    Ευτυχώς δεν έκαναν μέτωπο παραπλάνησης του ελληνικού λαού.
    Αλήθεια, σε τι διαφέρει ο Τσίπρας από τον καΜένο εντελώς?
    *Στην ..εξυπνάδα ? στα ..ένσημα ? στις πατρογονικές περιουσιακές δημιουργίες?
    *Στην ..ιδεολογία των ‘’εκχερσωμένων’’ κοινωνικών αγώνων των εργαζομένων?
    *Στην απ-ληστ(ε)ία της εξουσιομανίας και στον ανταγωνισμό της προδοσίας?
    *Στον ανταγωνισμό της σπατάλης του δημόσιου χρήματος και του ξεπουλήματος της δημόσια περιουσίας?
    *Στην κοινή ΠΗΓΗ ( λέγε με Γαλλία) της ‘’δημιουργίας τους και της κατάληψης της εξουσίας?
    *Στη λίστα Λαγκαρντ και στους ‘’δημιουργούς ‘’ τους προκειμένου να τους ‘’φέρουν’’ στην εξουσία?
    *ΠΟΙΟΣ(?) την έδωσε στον Βαξεβάνη ΔΥΟ μήνες πρίν έλθει στην Έλλάδα?
    ***ΑΛΗΘΕΙΑ, εδώ γεννάται το μέγιστο ερώτημα:
    *Ποιος είναι πιο ειδικός : στη συκοφαντία , στην πολιτική αλητεία, στο ψέμα , στην παραπληροφόρηση, στο ‘’πρακτοριλίκι’’ και τελικά στην προδοσία τόσων και τόσων αγώνων?
    *Κατόπιν όλων αυτών των σχετικά ελαχίστων, διερωτάται κανείς, ποιος ευρωπαίος σοσιαλιστής θα ‘’έκρινε’’ ότι ο χουντοαναθρεμμένος- χουντουποστηριζόμενος- και χουντοσυμπεριφερόμενος ‘’ψευτοπρίγκηπας’’ της ..αριστεράς θα ήταν λογικό, ηθικό και έντιμο να συμπεριληφθεί στα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά ‘’δημοτολόγια’’ ?
    *Κατόπιν όλων αυτών υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ !!! έλληνας που δεν ντρέπεται που την διακυβέρνηση της χώρας ‘’κατέχει’’ παράνομα και ΑΝΑΞΙΑ, το εθνικοφρονοκουμμουνιστικό αυτό ‘’χαφιεδότσουρμο’’ ?????

    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση