GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στοιχεία – σοκ για το έγκλημα στο Περιστέρι: «Ο δράστης ήταν φίλος»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιματηρή επίθεση μέσα στο σπίτι τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι. Η αδερφή το...


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιματηρή επίθεση μέσα στο σπίτι τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι.

Η αδερφή του 53χρονου, μιλώντας στον ALPHA, είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν ληστεία σίγουρα. Ήταν κάποιος γνωστός. Από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν. Ήταν κάποιος φίλος. Δεν μπορεί να πάει κάποιος ξένος στα καλά καθούμενα. Κάποιος αλήτης φίλος. Τα λεφτά, τα 9.000 τα είχε για το άρρωστο παιδί του. Δούλευε ο άνθρωπος, ήταν οικογενειάρχης…».

Ο 28χρονος γιος του ζευγαριού πρέπει να είδε αυτόν που πυροβόλησε τους γονείς του από απόσταση ενός μέτρου στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει η γυναίκα και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο άνδρας. Όμως, δεν μπορεί να βοηθήσει τους αξιωματικούς δίνοντας στοιχεία που θα βοηθούσαν τις έρευνες, εξαιτίας των σοβαρών νοητικών προβλημάτων του, που δεν του επιτρέπουν να έχει συγκροτημένη σκέψη ή εικόνα.

Ψυχίατρος της ΕΛ.ΑΣ. εκτίμησε την κατάσταση του 28χρονου και αποφάνθηκε ότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες. «Μιλάμε για μυαλό ενός 5χρονου στο σώμα ενός 28χρονου αγαθού γίγαντα που πάντα είχε την μητέρα του, φύλακα άγγελο, για την προστασία του ίδιου και των γύρω του», ανέφερε αρμόδιος αξιωματικός. Ο εισαγγελέας παρήγγειλε τη μεταφορά του 28χρονου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνί, όπου μετά την εξέτασή του αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση