GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτος βανδαλισμός: Έριξαν κρεολίνη σε Λύκειο της Αμαλιάδας

Άγνωστοι, έριξαν στο 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας κρεολίνη με αποτέλεσμα, το πρωί της Δευτέρας μαθητές και καθηγητές, ήταν αδύνατο να μ...


Άγνωστοι, έριξαν στο 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας κρεολίνη με αποτέλεσμα, το πρωί της Δευτέρας μαθητές και καθηγητές, ήταν αδύνατο να μπουν στο κτίριο προκειμένου να γίνει μάθημα.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι είχαν παραβιάσει την πίσω πόρτα του σχολείου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εισήλθαν στο εσωτερικό και άδειασαν στα πατώματα κρεολίνη, η οποία λόγω της έντονης δυσοσμίας που προκαλεί δυσχέρεια στην αναπνοή, καθιστούσε αδύνατη την παραμονή οποιουδήποτε στον χώρο. Έτσι, αφού ενημερώθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βασίλης Δημητρέλλος, δεν έγινε μάθημα και οι μαθητές έφυγαν από το σχολείο.

Στην συνέχεια, η κα Αγνή Μπαλή, Διευθύντρια του σχολείου και οι καθηγητές, προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και στο σχολείο μετέβησαν αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας. Η κα Μπαλή, επισκέφθηκε και ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και ειδοποιήθηκε απολυμαντική για να δει το χώρο και σεκιούριτι για την φύλαξη του σχολείου σε 24ωρη βάση.

Στο σχολείο μετέβη η απολυμαντική, ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει κάτι για την περίπτωση αυτή, ενώ εκτός από τα ανοικτά παράθυρα οι ειδικοί συμβούλευσαν την κα Μπαλή να καλυφθούν με άμμο τα σημεία που έχει πέσει η κρεολίνη, όπως και έγινε.

Επιπλέον η κα Μπαλή, βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο ώστε να τοποθετηθούν κάμερες στο κτίριο ενώ ευχαρίστησε τον κ. Χριστοδουλόπουλο για την συνεργασία και συμπαράστασή του.

Τέλος, σήμερα οι μαθητές και οι καθηγητές θα πάνε κανονικά στο σχολείο, ενώ ανάλογα με την κατάσταση του κτιρίου θα αποφασιστεί εάν θα μπουν στις σχολικές αίθουσες.

Πηγή: amaliadanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση