GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση, εμπρησμός και προσαγωγές στη Σούδα

Ένταση μεταξύ ομάδων μεταναστών επικράτησε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, στον καταυλισμό της Σούδας, με αποτέλεσμα τον εμπρησμό και τη...


Ένταση μεταξύ ομάδων μεταναστών επικράτησε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, στον καταυλισμό της Σούδας, με αποτέλεσμα τον εμπρησμό και την ολοσχερή καταστροφή μίας σκηνής.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.30 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε καβγάς μεταξύ Μαροκινών και Ιρανών, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι τη σκηνή την έκαψαν οι Μαροκινοί χωρίς να έχει προηγηθεί καβγάς.

Η αστυνομία μετά το επεισόδιο έκανε προσαγωγές, ενώ ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφορτιστεί η ένταση, κάτι που φαίνεται ότι επετεύχθη και γύρω στις 10 το πρωί επικρατούσε ηρεμία.
Η φωτιά έσβησε με την παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου.
Σημειώνεται ότι μέσα στην σκηνή που καταστράφηκε από τη φωτιά διέμεναν άνθρωποι και είναι ευτύχημα που δεν υπήρξαν θύματα.

Πηγή: astraparis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση