GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μακρόν - φαβορί στις προεδρικές - διαψεύδει τις φήμες ότι είναι κρυφογκέι

Ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Εμανουέλ Μακρόν επικρατεί της ακροδεξιάς υποψηφίου Μαρίν Λεπέν στον...


Ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Εμανουέλ Μακρόν επικρατεί της ακροδεξιάς υποψηφίου Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Opinionway που δημοσιεύονται σήμερα και θεωρείται επικρατέστερος νικητής των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο. 

Την ίδια ώρα, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φήμες ότι διατηρεί εξωσυζυγική, ομοφυλοφιλική σχέση με τον ραδιοφωνικό δημοσιογράφο Ματιέ Γκαλέ, τον επικεφαλής του κρατικού ραδιοφώνου Radio France. Οι συγκεκριμένες φήμες κατά καιρούς κυκλοφορούν εδώ και χρόνια και πρόσφατα αναπαρήχθησαν από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. 

Ο ίδιος ο 39χρονος πολιτικός - παντρεμένος από το 2007 με την Μπριζίτ Τρονιέ, καθηγήτρια Γυμνασίου και κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του – σήμερα διάψευσε αστειευόμενος τις φήμες .

Απευθυνόμενος σε "εκείνες και εκείνους που θέλουν να κυκλοφορήσουν την φήμη ότι είμαι κάλπικος, ότι έχω διπλές ζωές ή κάτι άλλο", απάντησε ότι "πρώτα απ΄όλα είναι δυσάρεστο για την Μπριζίτ. Μοιράζεται όλη μου τη ζωή από το πρωί ως το βράδυ και αναρωτιέται βασικά πώς θα μπορούσα σωματικά! Και ποτέ δεν την πλήρωσα!", είπε ο Μακρόν, σύμφωνα με ένα tweet δημοσιογράφου, ο οποίος βρισκόταν στη συγκέντρωση.

"Αν σας πουν ότι κάνω διπλή ζωή με τον κύριο Γκαλέ είναι επειδή έχει δραπετεύσει το ολόγραμμά μου", είπε ο Μακρόν σε συγκέντρωση των υποστηρικτών του. Το σχόλιό του ήταν ένας προφανής αστεϊσμός αναφερόμενος στην εμφάνιση του ολογράμματος ενός από τους αντιπάλους του για την προεδρία, του Ζαν-Λικ Μελανσόν, το περασμένο σαββατοκύριακο σε προεκλογική συγκέντρωση στο Παρίσι.

Η εκπρόσωπος χαρακτήρισε τα σχόλια του Μακρόν "ξεκάθαρη άρνηση των φημών περί της ιδιωτικής του ζωής".

Τον Νοέμβριο, ο Μακρόν έκανε για πρώτη φορά δημοσίως αναφορά στις φήμες για την σεξουαλική του ταυτότητα σε συνέντευξή του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα Mediapart, η οποία δεν έλαβε μεγάλη δημοσιότητα.

"Δεν κάνω διπλή ζωή και είμαι περισσότερο δεμένος από ό,τι άλλο με την οικογενειακή και συζυγική μου ζωή", είχε πει τότε.

Εξέθεσε τον γάμο του στα μέσα ενημέρωσης προσκαλώντας δημοσιογράφους από το περιοδικό Paris Match να τον φωτογραφίσει μαζί με τη σύζυγό του σε πολλές περιστάσεις.

'Ενα ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε τον περασμένο χρόνο δείχνει την Μπριζίτ, μητέρα τριών ενήλικων παιδιών που χώρισε τον σύζυγό της για να παντρευτεί τον Μακρόν το 2007, ως μονίμως παρούσα στις προεκλογικές διοργανώσεις.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται παραδοσιακά με την ιδιωτική ζωή των δημόσιων προσώπων αλλά σήμερα η εφημερίδα Le Parisien φιλοξένησε την είδηση με την αντίδραση του Μακρόν απέναντι στις φήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση