GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Ιαβέρη για το πολύνεκρο δυστύχημα...

Ο Ιαβέρης (Τάσος Μαρκουϊζος) μίλησε στο κανάλι Ε για το πολύνεκρο δυστύχημα που έγινε στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας ...

Ο Ιαβέρης (Τάσος Μαρκουϊζος) μίλησε στο κανάλι Ε για το πολύνεκρο δυστύχημα που έγινε στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και στοίχισε την ζωή σε 4 άτομα.
«Κανείς δεν φοβάται ότι με το να ανοίγει την πόρτα από το σπίτι του μπορεί να μην ξαναγυρίσει. Γι' αυτό λέω ότι έχουμε χάσει την αυτοεκτίμησή μας. Τι σημαίνει αυτό; Να καταλάβει ο καθένας μας πόσο σημαντικοί και πόσο ανεκτίμητοι, πόσο αναντικατάστατοι είμαστε για τους ανθρώπους που μας περιμένουν στο σπίτι.», ανέφερε ο Ιαβέρης.

«Είναι θέμα παιδείας, κουλτούρας και πολιτισμού. Ο πολιτισμός ενός λαού αποδεικνύεται στον δρόμο. Είμαστε ο χειρότερος λαός στον πλανήτη.», κατέληξε ο Ιαβέρης o οποίος και σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει πει χαρακτηριστικά ότι "ο οδηγός που είναι εντελώς ζαμάν φου, που κινείται με μεγάλη ταχύτητα κρατώντας κινητό, τσιγάρο και φραπέ είναι τρίβλακας. Εχει την ψευδαίσθηση ότι επειδή πήρε το δίπλωμα με σταμάτημα-ξεκίνημα και οπισθογωνία ότι είναι οδηγός..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση