GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαντάς στη Βουλή: Είχαμε αυταπάτες- Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια

«Προσπάθειά μας είναι η πολιτική συμφωνία στο επόμενο Eurogroup» δήλωσε την Πέμπτη στη Βουλή ο Χρήστος Μαντάς από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με ...


«Προσπάθειά μας είναι η πολιτική συμφωνία στο επόμενο Eurogroup» δήλωσε την Πέμπτη στη Βουλή ο Χρήστος Μαντάς από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση επιθυμεί «δημοσιονομικά ουδέτερο αποτέλεσμα που δεν θα φέρει νέα λιτότητα». Αφήνοντας αιχμές κατά του ΔΝΤ, ο κ. Μαντάς έκανε λόγο για «ακραίους», χωρίς πάντως να κατονομάσει το Ταμείο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία για αίσια κατάληξη της διαπραγμάτευσης, καλώντας παράλληλα την αντιπολίτευση σε κοινό μέτωπο.

Ο κ. Μαντάς επανέλαβε δε την ιστορική φράση Τσίπρα «ναι είχαμε αυταπάτες». «Είχαμε αυταπάτες... Δεν διστάζουμε να το παραδεχτούμε. Κάναμε και λάθη, είχαμε και παραλείψεις, αλλά έχουμε κατεύθυνση να βγάλουμε χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το βουλευτή «προσπαθούμε με νύχια και με δόντια, και η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία το αντιλαμβάνεται, να στήσουμε τη χώρα στα πόδια της με την κοινωνία όρθια». «Να απομονώσουμε όσο γίνεται τις ακραίες φωνές εντός και εκτός που θέλουν να μας αποδομήσουν, να αποδομήσουν την ελπίδα και να μας βάλουν στο ίδιο κάδρο με τους προηγούμενους – όχι δεν μπαίνουμε» είπε. Κατόπιν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε αν είναι υπεύθυνη η στάση της ΝΔ να ζητά εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση