GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιτρομοκρατικός συναγερμός: Ύποπτο πακέτο στο Φεστιβάλ του Σανρέμο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική της Ιταλίας καθώς ένα ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιείται ...


Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική της Ιταλίας καθώς ένα ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο.

Ένα μαύρο κουτί βρέθηκε σε χώρο πρασίνου, δίπλα στο κτίριο που φιλοξενεί τις παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του διάσημου Φεστιβάλ τραγουδιού.

Ο γνωστός διαγωνισμός ιταλικού τραγουδιού αρχίζει αύριο, αλλά στην πόλη αυτή της Λιγουρίας βρίσκονται ήδη εκατοντάδες δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.

Ο συναγερμός έληξε όταν οι πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν ότι το εγκαταλειμμένο πακέτο δεν περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά διαφημιστικό υλικό που προοριζόταν για διευθυντή ιταλικού περιοδικού.

Το κτίριο που φιλοξενεί τις παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Φεστιβάλ λειτουργεί και πάλι κανονικά και στην γύρω περιοχή η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ξανάρχισε κανονικά.

Το 67ο Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Σανρέμο αρχίζει αύριο το βράδυ και αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Ιταλία, καθώς μεταδίδεται απευθείας από την Rai και διεξάγεται παρουσία εκατοντάδων ιταλών και ξένων δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση