GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέβασαν τη κάμερα του ΛαΜπάφ που είχε στηθεί εναντίον της πολιτικής Τραμπ

Η κάμερα που είχε τοποθετήσει, ως έκθεμα, έξω από το μουσείο Queens ο ηθοποιός Σάια ΛαΜπάφ, με σκοπό οι περαστικοί να διαμαρτύρονται ...


Η κάμερα που είχε τοποθετήσει, ως έκθεμα, έξω από το μουσείο Queens ο ηθοποιός Σάια ΛαΜπάφ, με σκοπό οι περαστικοί να διαμαρτύρονται για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ κατέβηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Σάια ΛαΜπάφ και οι καλλιτέχνες Λουκ Τέρνερ και Νάστια Σάντε Ρόνκο συγκρούστηκαν με το Μουσείο Κινούμενης Εικόνας στο Κουίνς σχετικά με την τοποθέτηση της κάμερας του «HEWILLNOTDIVIDEUS» και πλέον την τοποθέτησαν στο μουσείο της Αλμπουκέρκης, στο Νέο Μεξικό.

Το έργο, το οποίο περιλάμβανε μία κάμερα με ζωντανή ροή στο διαδίκτυο είχε τοποθετηθεί σε τοίχο έξω από το μουσείο και είχε αρχίσει να κινηματογραφεί από την ημέρα ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ και επρόκειτο να κινηματογραφεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για επτά ημέρες την εβδομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της προεδρίας του Τραμπ. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να στέκονται μπροστά από την κάμερα και λένε: «Δε θα μας διχάσουν».

Όμως οι συγκρούσεις μεταξύ των υποστηρικτών και των αντι-Τραμπ διαδηλωτών ήταν συνεχείς και έντονες μπροστά από το μουσείο. Τον περασμένο μήνα ο ΛαΜπάφ συνελήφθη στο σημείο μετά από μία συμπλοκή.

Οι τρεις καλλιτέχνες το περασμένο Σάββατο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξέφρασαν το παράπονό τους ότι το μουσείο τους εγκατέλειψε στην δράση τους αυτή.

«Το μουσείο υπέκυψε στις πολιτικές πιέσεις... Ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη από ένα e-mail που πήραμε από το δικηγόρο του μουσείου, Μπένταν Ο' Ρούρκε, έναν δικηγόρο, ο οποίος σημειώνουμε ότι αντιπροσωπεύει τον σημερινό πρόεδρο», έγραψαν.

Ένας δικηγόρος που ονομάζεται Μπένταν Ο' Ρούρκε έχει εκπροσωπήσει τον Τραμπ σε δικαστικές του διαμάχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση