GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και μπορεί να βρει το ρεκόρ στη Λάρισα

Η Λάρισα υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αγώνα με δεδομένο το βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Επιπλέον κίνητρ...


Η Λάρισα υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αγώνα με δεδομένο το βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Επιπλέον κίνητρο για τον ΠΑΟΚ η δυνατότητα που του δίνεται με νίκη να κάνει ρεκόρ, να πετύχει την 5η σερί εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, επίδοση που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του.
Κανονικά στην αποστολή της Λάρισας συμπεριλήφθηκε ο Θεοδωρόπουλος, αφού η μαγνητική τομογραφία που έκανε στο γόνατο ήταν καθαρή, όπως και ο Βαρέλα, ενώ εκτός έμεινε ο Ικάουνιεκς.
Αναλυτικά οι επιλογές του Σάκη Τσιώλη: Ξενοδόχοφ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Τικίτο, Γκόλιας, Φατιόν, Βαρέλα, Μασαλέσα, Κόντορ, Ναζλίδης, Καπός, Αβραάμ, Γκαγιέχο, Τσάκο, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς, Ευμορφίδης και Γκουλουζάντε.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει στους Αθανασιάδη, Πέλκα και Τζαλμά Κάμπος, με τον Σέρβο τεχνικό να αναγκάζεται να πάρει στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Πρίγιοβιτς και Ενρίκε. Και οι δύο δύσκολα θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.
Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάνιας, με τους Σάχοφ και Τσίμιροτ εσωτερικούς μέσους. Στα πλάγια θα είναι ο Μυστακίδης και ο Μπίσεσβαρ, με τον Κουλούρη μοναδικό προωθημένο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάτσε, Ενρίκε και Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση