GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαβορί υπάρχει και είναι ο Ολυμπιακός

Συμπληρώνεται απόψε το «παζλ» των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με το παιχνίδι, Ολυμπιακός-Άρης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη (19:30). Φαβο...


Συμπληρώνεται απόψε το «παζλ» των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με το παιχνίδι, Ολυμπιακός-Άρης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη (19:30).

Φαβορί υπάρχει και είναι ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 στο πρώτο ματς που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε με το... καλημέρα τον Παρέδες στη 18αδα, ενώ σε αυτή βρίσκεται και ο σκόρερ του πρώτου ματς Ανσαριφάρντ, ο οποίος αναμένεται να πάρει και λεπτά συμμετοχής.

Αντιθέτως, εκτός για ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε ο Ντομίνγκεζ, όπως και ο ανέτοιμος Μποτία. Ο Ντα Κόστα προέρχεται από το Κόπα Άφρικα και κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί, ενώ ανάσες θα πάρει και οι Ιντέγιε και Ντε λα Μπέγια.

Αναλυτικά η αποστολή, στην οποία δεν είναι ούτε ο Καμπιάσο: Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Ρομαό, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Φορτούνη, Λεάλι, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτη, Νικολάου, Ρέτσο, Σεμπά, Παρέδες, Βιάνα.

Αποστολή… 25 ποδοσφαιριστών έβγαλε ο Νίκος Αναστόπουλος. Κι αυτό γιατί η ομάδα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, Παρασκευή και Σάββατο, από τη στιγμή που την Κυριακή θα πρέπει να μεταβεί στη Λαμία για το εξαιρετικά σημαντικό ματς της 14ης αγωνιστικής.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ρόβας, Ανάκογλου, Παυλίδης, Μακουτά, Τάτος, Πίτου Γκαρσία, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ντούνης, Τάτος, Ιλιτς, Καπνίδης, Καρβούνης, Κασιάνος και Νέτο.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αναστόπουλος ετοιμάζεται να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο 59χρονος κόουτς έχει καταλήξει στην άμυνα, η οποία θα αποτελείται από τους Διούδη ή Αναγνωστόπουλο, Τζανακάκη, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδη και Τσουμάνη.

Ερωτηματικό αποτελεί η μεσαία γραμμή με την έκπληξη να ακούει στο όνομα, Μακουτά! Ο 19χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα, μαζί με τους Νέτο και Πίτου Γκαρσία στο πλευρό του.

Από εκεί και πέρα, στην επίθεση, ο «Αναστό» θα επιλέξει τον Ντούνη για τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, πιθανότατα τον Μπαργκάν για την αριστερή και τον Καπνίδη στην κορυφή.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση