GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ζωή του Τζον Λένον γίνεται ταινία

Στη θρυλική σχέση του Τζoν Λένον και της μούσας του, Γιόκο Όνο, καθώς και στον ακτιβισμό τους κατά του πολέμου θα επικεντρωθεί η βιογραφι...


Στη θρυλική σχέση του Τζoν Λένον και της μούσας του, Γιόκο Όνο, καθώς και στον ακτιβισμό τους κατά του πολέμου θα επικεντρωθεί η βιογραφική ταινία που αναμένεται να γυρισθεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter, παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Γιόκο Ονο και ο Μάϊκλ ντε Λούκα (Μichael De Luca), Τζος Μπράτμαν ( Josh Bratman) και Άντονι ΜακΚάρτεν (Anthony McCarten), ο οποίος θα γράψει και το σενάριο.

Όπως δήλωσε ο Ντε Λούκα, γνωστός παραγωγός βραβευμένων ταινιών όπως Captain Phillips, Moneyball και The Social Network, η ταινία θα εστιάζει στην «ωριμότητα και σε αντίστοιχα θέματα αγάπης, θάρρους και του ακτιβισμού στις ΗΠΑ, με την πρόθεση να εμπνεύσει τη σημερινή νεολαία να αντιτάσσεται και να έχει μία καθαρή εικόνα του κόσμου που θέλει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση