GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκος δικηγόρος ισχυρίζεται... πειστικά πως είναι ο Μεσσίας

Ο δικηγόρος Ισμαήλ Τασκιράν είπε για πρώτη φορά στους δικούς του ανθρώπους ότι είναι ο Μεσσίας το 2011. Φυσικά κανείς δεν πίστεψε ότι...


Ο δικηγόρος Ισμαήλ Τασκιράν είπε για πρώτη φορά στους δικούς του ανθρώπους ότι είναι ο Μεσσίας το 2011. Φυσικά κανείς δεν πίστεψε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και οι αντιδράσεις τους ήταν ποικίλες, από συγκαταβατικά χαμόγελα έως χλευαστικά σχόλια.

Ο δικηγόρος τότε μήνυσε όλη την οικογένεια, μάνα, πατέρα και αδέρφια, για ψυχική οδύνη και περιορισμό των θρησκευτικών πεποιθήσεων του, ζητώντας μάλιστα 10.000 τουρκικές λίρες αποζημίωση από κάθε μέλος - κάνοντας τον ισχυρισμό του κάπως πιο... πειστικό!

Αρχικά, σύμφωνα με τη Χουριέτ, το γραφείο του εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης απέρριψε την υπόθεση αλλά στη συνέχεια όρισε δικάσιμο. Η πρώτη συνεδρίαση έγινε στις 27 Φεβρουαρίου και εκεί η δίκη αναβλήθηκε. Τότε ήρθε στη δημοσιότητα η ιστορία. 

"Έχω καταθέσει μήνυση εναντίον της οικογένειάς μου, αλλά απορρίφθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Αλλά η οικογένειά μου παρενέβαινε στα λατρευτικά μου καθήκοντα από το 2011 έως το 2016, μια χρονική περίοδο που οι σχέσεις επιδεινώθηκαν ανάμεσα σε μένα και την οικογένειά μου. Δεν με άφηναν να νηστεύω και να κάνω τις προσευχές μου. Έτσι, με βασάνιζαν διανοητικά. Απαιτώ 10.000 τουρκικές λίρες από την οικογένειά μου, ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη », ανέφερε ο Τασκιράν με γραπτή του δήλωση στο δικαστήριο. 

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι η οικογένειά του έφτασε στο σημείο ακόμα και να βιαιοπραγήσει εναντίον του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση