GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου. Ο Κώστας Πελετίδης κατηγορείται...


Σε εξέλιξη είναι η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

Ο Κώστας Πελετίδης κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015, ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, επειδή, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο, κατά την προεκλογική περίοδο.

Η δίκη ξεκίνησε με την απολογία του δημάρχου Πατρέων, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει το δικαίωμα να παίρνει πολιτική θέση για την Χρυσή Αυγή και να την εκφράζει με τις αποφάσεις του.

Μάλιστα, όπως τόνισε, δεν ήταν τυχαίο ότι ελήφθη ομόφωνη απόφαση από δέκα δημοτικές παρατάξεις, προσθέτοντας ότι ο Δήμαρχος υποχρεούται να υλοποιεί τις αποφάσεις του σώματος.

Μετά την απολογία του Κώστα Πελετίδη, η δίκη διακόπηκε και αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα, με την πρόταση του εισαγγελέα και τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

Στο μεταξύ, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση