GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοδική αντίδραση στο Χρηματιστήριο μετά το πτωτικό σερί

Ανοδική αντίδραση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά την ισχυρή πτώση των τριών προηγού...


Ανοδική αντίδραση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά την ισχυρή πτώση των τριών προηγούμενων συνεδριάσεων, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε υποχωρήσει κατά 7,39%.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 619,05 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,19%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 70,018 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 163.009.998 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,28%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,42%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (+3,78%), των Πρώτων Υλών (+2,33%) και του Εμπορίου (+2,14%). Αντιθέτως, απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-2,13%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-0,46%)

Ανοδικά κινήθηκαν 73 μετοχές, 31 πτωτικά και 21 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση