GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδιζαν χιλιάδες ευρώ ρίχνοντας στην αγορά φάρμακα μαϊμού

Κέρδη χιλιάδες ευρώ έκανε κύκλωμα που έριχνε στην αγορά παράνομα φάρμακα, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία γνησιότητας, ενώ στο...


Κέρδη χιλιάδες ευρώ έκανε κύκλωμα που έριχνε στην αγορά παράνομα φάρμακα, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία γνησιότητας, ενώ στο σύνολό τους στερούνταν των προβλεπόμενων παραστατικών προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευσή τους.

Η αστυνομία, σε επιχειρήσεις στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, εξάρθρωσε κύκλωμα 5 ατόμων, ηλικίας 31 έως 55 ετών. Στις επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, αποθήκες, αυτοκίνητα, αλλά και στις εγκαταστάσεις δύο φαρμακαποθηκών κατασχέθηκαν 2.216 συσκευασίες φαρμάκων, αξίας 74.000 ευρώ, συναλλαγματικές, αξίας 630.000 ευρώ, μετρητά, σφραγίδες, τραπεζικά βιβλιάρια, επιταγές, έγγραφα κ.ά.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα κατασχεθέντα φάρμακα περιλαμβάνονται κάποια που περιέχουν ουσίες που υπάγονται στο νόμο για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε με τη συνδρομή του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), από τον οποίο θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση