GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να ανοίξουν το δρόμο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" κάλεσε τους αγρότες ο Τζιτζικώστας

Να ανοίξουν το δρόμο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης και να μην συνεχίσουν τον αποκλεισμό του οδικού κόμβου του ...


Να ανοίξουν το δρόμο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης και να μην συνεχίσουν τον αποκλεισμό του οδικού κόμβου του αεροδρoμίου, κάλεσε τους αγρότες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αφού συνομίλησε μαζί τους, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων τους και απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου μαζί τους προκειμένου - όπως είπε - να βρει άμεσα λύσεις, για να αντιμετωπιστούν τα οξύτατα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, τα οποία αναγκάζουν τον αγροτικό κόσμο σε κινητοποιήσεις.

Ωστόσο, κάλεσε και τους αγρότες να μην αποκλείουν τις οδικές αρτηρίες και ειδικά την πρόσβαση στο αεροδρόμιο, διότι εκτός της ταλαιπωρίας των πολιτών πλήττουν και τον τουρισμό. Ο περιφερειάρχης δήλωσε την κάθετη αντίθεσή του στους αποκλεισμούς δρόμων, ενώ κάλεσε τους αγρότες να θέσουν τα αιτήματά τους στην επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση