GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολη υπόθεση το… γκολ στο Παναθηναϊκός - Αστέρας

Να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται  τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» ανα...


Να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται  τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι «πράσινοι» αναζητούν σκορ ασφαλείας και οι φιλοξενούμενοι σκορ που θα τους δώσει ελπίδες στη ρεβάνς.
Χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός.  Παρά το γεγονός πως προπονήθηκε κανονικά, τόσο τη Δευτέρα, όσο και την Τρίτη, κρίθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη πως είναι ανέτοιμος.
Εκτός έμεινε και ο Λέτο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη, αλλά και ο Τελάντερ, που θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες από τη δράση, καθώς υποφέρει από θλάση στους προσαγωγούς και κάνει θεραπεία.
Ο 48χρονος προπονητής «έκοψε» και τους Μπουμάλ και Ρινάλντι, εξαιτίας της υποχρεωτικής παρουσίας πιτσιρικάδων στην αποστολή, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.
Αναλυτικά η αποστολή: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.
Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του Αστέρα, Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι η επιστροφή του Νίκου Καλτσά στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και έτσι βρίσκεται στην αποστολή για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.
Αντίθετα, ο Μανώλης Μπέρτος παραμένει στα… πιτς, ενώ εκτός έμεινε για λόγους τακτικής ο Λουίς Φαρίνια.
Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ,Γιαννούλης, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Μάσα, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας,  Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Μπαστιάνος, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση