GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλικιωμένος συνταξιούχος πυροβόλησε γνωστό ποινικολόγο

Θύμα πυροβολισμού έπεσε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, γνωστός ποινικολόγος της συμπρωτεύουσας, μέσα στο γραφείο του στ...


Θύμα πυροβολισμού έπεσε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, γνωστός ποινικολόγος της συμπρωτεύουσας, μέσα στο γραφείο του στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της πόλης. 

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ Live, πρόκειται για τον γνωστό δικηγόροΆδωνι Κουλούφα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη για τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας του Ανθής Λινάρδου τον Ιανουάριο 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, τον άντρα πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα 70χρονος πελάτης του, για λόγους που προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Ο τραυματίας διεκομίσθημε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υποβάλλεται σε εγχείρηση, ενώ ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη. 

Συνάδελφος του θύματος δήλωσε στην εκπομπή ότι κατά καιρούς ο δράστης είχε απειλήσει φραστικά τον δικηγόρο. «επειδή τα γραφεία μας είναι μεσοτυχία, του είχα ακούσει να του λεει: Σου δίνω τελεσίγραφο, θα έχουμε άλλα» είπε στην εκπομπή ο Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση