GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι πότε μπορείτε να ρυθμίσετε τα χρέη σας στη ΔΕΗ με έκπτωση

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να ρυθμίσετε τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές - χρέη που έχετε στη ΔΕΗ, με έκπτωση 15%. Όπως ανέφερε στο...


Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να ρυθμίσετε τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές - χρέη που έχετε στη ΔΕΗ, με έκπτωση 15%.

Όπως ανέφερε στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, όσοι έχουν “χάσει” τη ρύθμιση των 36 δόσεων μπορούν εκ νέου να αιτηθούν να ενταχθούν στο ευνοϊκό πρόγραμμα δόσεων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, για το εξάμηνο που έτρεξε η ρύθμιση αυτή είχε πολύ καλά αποτελέσματα, καθώς ρυθμίστηκαν αρκετές οφειλές, με αποτέλεσμα “να διακανονιστούν τα χρέη των καταναλωτών, αλλά και να εισρεύσουν στα ταμεία της εταιρείας χρήματα που τα έχει ανάγκη και για τις δικές της υποχρεώσεις”.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης με πάγωμα ληξιπρόθεσμων οφειλών για ένα χρόνο με την προϋπόθεση το χρέος να είναι μικρότερο των 500 ευρώ.

Ο κ. Αδαμίδης αναφέρθηκε και στη ρύθμιση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σημειώνοντας ότι τόσο αυτή, όσο και οι υπόλοιπες “εντάσσονται και σε ένα πλαίσιο διευκόλυνσης των καταναλωτών, αλλά προφανώς και έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό”.

Μάλιστα, ανέφερε ότι “γίνεται (ο ανταγωνισμός) με τέτοιες στρεβλές διαδικασίες, διότι υποχρεώνουν τη ΔΕΗ να τους δίνει ρεύμα όλους αυτούς τους ανταγωνιστές της, κάτω του κόστους και αυτοί με τη σειρά τους να προσφέρουν το φθηνότερο τιμολόγιο, το οποίο με μαθηματική ακρίβεια λέω με απόλυτη γνώση και υπευθυνότητα δεν είναι φθηνότερο απ’ ό,τι παρέχει η ΔΕΗ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση