GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Κοροϊδία η ρύθμιση για τις ασφαλιστικές εισφορές των μισθωτών με μπλοκάκια

«Αποτελεί πρωτοφανή κοροϊδία να αποκαλείται “ανάσα” η κυβερνητική ρύθμιση για τις ασφαλιστικές εισφορές των μισθωτών με “μπλοκάκια”» αν...


«Αποτελεί πρωτοφανή κοροϊδία να αποκαλείται “ανάσα” η κυβερνητική ρύθμιση για τις ασφαλιστικές εισφορές των μισθωτών με “μπλοκάκια”» αναφέρει σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου το ΚΚΕ και συνεχίζει «τη στιγμή που οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που ξεκινούν απ’ το 27% και φθάνουν στο 38% παραμένουν και θα πρέπει να καταβληθούν αναδρομικά τον Μάρτη, ενώ η ευθύνη απόδειξης της μισθωτής σχέσης παραμένει στον εργαζόμενο».
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να θολώσει τα νερά πως τάχα “υπαναχωρεί”, αλλά και να δώσει πολύτιμο χρόνο στις επιχειρήσεις, που για ένα δίμηνο δεν θα κληθούν να καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές» προσθέτει η ανακοίνωση και καταλήγει:
«Στόχος της κυβέρνησης είναι η ενσωμάτωση της λαϊκής δυσαρέσκειας και η ταχύτερη δυνατή προώθηση του νόμου-λαιμητόμου για το ασφαλιστικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση