GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ με Σλούκα στη Φενέρ, μπαίνει χειρουργείο

Ο Έλληνας άσος της Φενέρμπαχτσε είχε χτυπήσει στο γόνατο πριν από ένα μήνα στο Καζάν (24 Γενάρη) και από τότε παίζει με πόνους στο συ...


Ο Έλληνας άσος της Φενέρμπαχτσε είχε χτυπήσει στο γόνατο πριν από ένα μήνα στο Καζάν (24 Γενάρη) και από τότε παίζει με πόνους στο συγκεκριμένο σημείο.

Αν και πονούσε συνέχισε να παίζει, ωστόσο η αγωγή δεν τον βοήθησε και δημιουργήθηκε μία κύστη στο γόνατο. Το θέμα έφτασε όμως στο απροχώρητο και για να μην τον χάσουν στο τέλος της σεζόν, αποφάσισαν να τον βάλουν στο χειρουργείο για καθαρισμό και έτσι ο Σλούκας θα απουσιάσει τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες!

Στόχος της Φενέρ είναι να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση στο ξεκίνημα του Απριλίου, λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως και πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, ο Σλούκας είχε χάσει τέσσερα παιχνίδια προς το τέλος του Τοπ16, τότε με πρόβλημα στο πέλμα.

Πηγή : www.eurohoops.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση