GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δομινικανή Δημοκρατία - Δύο δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν ενώ έκαναν ραδιοφωνική εκπομπή - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο διευθυντής ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Δομινικανής Δημοκρατίας και ένας δημοσιογράφος δολοφονήθηκαν από έναν άγνωστο, ενώ έκαναν εκπο...


Ο διευθυντής ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Δομινικανής Δημοκρατίας και ένας δημοσιογράφος δολοφονήθηκαν από έναν άγνωστο, ενώ έκαναν εκπομπή η οποία αναμεταδιδόταν ζωντανά στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

"Μέχρι στιγμής έχουμε δύο νεκρούς και μία τραυματία" ανέφερε ο συνταγματάρχης Γουίλιαμ Αλκανταρά, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Σαν Πέδρο δε Μακόρις, μια επαρχία που απέχει 61 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας, του Σάντο Ντομίνγκο.

Τα θύματα είναι ο Λεονίντας Μαρτίνες, δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού 103,5 FM και ο Λουίς Μανουέλ Μεντίνα, ο σχολιαστής του ειδησεογραφικού προγράμματος "Μιλένιο Καλιέντε". Η γραμματέας του σταθμού, η Νταγιάνα Γκαρσία, τραυματίστηκε από τα πυρά του ενόπλου.

Η δολοφονική επίθεση αναμεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook. Στο βίντεο φαίνεται ο Μεντίνα να διαβάζει τις ειδήσεις στο μικρόφωνο. Ακούγονται στο βάθος δύο πυροβολισμοί αλλά ο δημοσιογράφος συνεχίζει για λίγα δευτερόλεπτα τη δουλειά του.

Λίγο πριν διακοπεί η μετάδοση, ο Μεντίνα κοιτάζει ανήσυχος κάποιον που μόλις μπήκε στο στούντιο, ο οποίος δεν φαίνεται στο βίντεο. Μια γυναίκα φωνάζει "tiros, tiros, tiros" ("πυροβολούν, πυροβολούν") και μετά η εικόνα χάνεται.

Άλλοι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό είπαν ότι ο δράστης σκότωσε πρώτα τον διευθυντή στο γραφείο του, κατόπιν πήγε στο στούντιο για να σκοτώσει τον δημοσιογράφο και πριν φύγει πυροβόλησε την γραμματέα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε το βίντεο από το Latest News Corp:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση