GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το μυστικό του Τραμπ για τα μαλλιά του

Αν ακόμα πιστεύετε (όπως σχεδόν ο μισός πλανήτης) ότι ο Τραμπ φοράει περουκίνι, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Το πλούσιο, φουντωτό, πορ...


Αν ακόμα πιστεύετε (όπως σχεδόν ο μισός πλανήτης) ότι ο Τραμπ φοράει περουκίνι, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Το πλούσιο, φουντωτό, πορτοκαλι μαλλί του νέου προέδρου των ΗΠΑ είναι ολο-δικό του, το οποίο φροντίζει και ενισχύει με ένα ειδικό φάρμακο. 

Την αποκάλυψη έκανε στους «New York Times» ο προσωπικός του γιατρός, δρ Χάρολντ Μπόρνσταϊν, ο οποίος, δήλωσε ότι το μυστικό του Τραμπ είναι ενα φάρμακο που παιρνει για τον προστάτη - μια μικρή δόση της φαρμακευτικής ουσίας φιναστερίδης - το οποίο όμως δρα σημαντικά και κατά της τριχόπτωσης! 

Επίσης, ο 70χρονος νέος πλανητάρχης παίρνει αντιβίωση για τη ροδόχρο ακμή που έχει, στατίνες κατά της χοληστερίνης και των λιπιδίων και μια παιδική ασπιρίνη, για να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση