GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάση αναμονής στο Χρηματιστήριο

Με μικρή πτώση έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ε...


Με μικρή πτώση έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής εν όψει της συνεδρίασης του Euro Working Group.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 608,79 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,34%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 37,250 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 75.144.358 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,42%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε οριακά σε ποσοστό 0,01%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Πετρελαίου (+1,53%) και της Ακίνητης Περιουσίας (+1,09%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (-1,91%) και των Τηλεπικοινωνιών (-1,52%).

Ανοδικά κινήθηκαν 44 μετοχές, 51 πτωτικά και 33 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση