GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκεφάλισε το Άγαλμα της Ελευθερίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ να κρατά ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι με το οποίο αποκεφάλισε το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι το εξώφυλλο του γερμανικού...


Ο Ντόναλντ Τραμπ να κρατά ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι με το οποίο αποκεφάλισε το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου.

Με λεζάντα "America First", το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού συνοψίζει τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα διατάγματα του νέου Αμερικανού προέδρου και ειδικά το διάταγμα Muslim Ban, με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ απαγόρευσε την είσοδο πολιτών από μουσουλμανικές χώρες στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, πάνω από 100.000 θεωρήσεις εισόδου στις ΗΠΑ ακυρώθηκαν μετά την πρόσφατη απαγόρευση από την κυβέρνηση του Τραμπ της εισόδου πολιτών επτά χωρών με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό.

Τον αριθμό αυτό μεταδίδουν τόσο η εφημερίδα The Washington Post στην ηλεκτρονική της έκδοση, όσο και το παράρτημα του τηλεοπτικού δικτύου NBC News στην Ουάσινγκτον, επικαλούμενα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης ενός ομοσπονδιακού δικαστηρίου στη Βιρτζίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση