GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο στρατός μας - “Κακομαθημένο παιδί” ο Κοτζιάς

Δεύτερο «χτύπημα» από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Το Σάββατο δήλωσε ότι εάν ήταν καθήκον του αρχηγού του τουρκικ...


Δεύτερο «χτύπημα» από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Το Σάββατο δήλωσε ότι εάν ήταν καθήκον του αρχηγού του τουρκικού στρατού να ανέβει στα Ίμια, θα το έκανε.

Μία ημέρα μετά, προχώρησε σε νέα προκλητική δήλωση: «Οι Έλληνες ξέρουν καλά το τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός. Ας μην δοκιμάσουν την υπομονή μας», είπε ο Τσαβούσογλου, ενώ χαρακτήρισε «κακομαθημένο παιδί» τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αττάλεια, ο Τσαβούσογλου κάλεσε την ελληνική πλευρά να εξηγήσει στον Νίκο Κοτζιά ότι δεν μπορεί να ρίχνει «σκιές» στις σχέσεις των δύο χωρών. Οι Τούρκοι πολίτες επισκέπτονται την Ελλάδα και οι Έλληνες έρχονται στην Τουρκία και δεν θα πρέπει ένα «κακομαθημένο παιδί» να επισκιάσει αυτή την σχέση, τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

«Το τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός το γνωρίζουν πολύ καλά οι Έλληνες. Ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου και σημείωσε ότι ο Νίκος Κοτζιάς προβαίνει σε συνεχείς προκλητικές δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση