GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να χτίσει νέα διαπλοκή, ακόμα χειρότερη

Για "διαπλοκή, οικοδόμηση πελατειακού κράτους και διαπλοκή" κατηγόρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής τον πρω...


Για "διαπλοκή, οικοδόμηση πελατειακού κράτους και διαπλοκή" κατηγόρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση εναντίον του κατά την ομιλία του στη συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

"Αν και νέος, αποδειχθήκατε χειρότερος από τους παλιούς", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα, και τον κατηγόρησε για "ψεύτικους διχασμούς, θεωρίες συνωμοσίας και δολοφονίες χαρακτήρων".

"Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς είναι το συντομότερο ανέκδοτο. Κατηγορήσατε το παλιό πολιτικό σύστημα συλλήβδην σαν διεφθαρμένο. Υπήρχε διαπλοκή στην Ελλάδα αλλά εσείς δεν την πολεμήσατε, αλλά προσπαθήσατε να κάνετε συναλλαγή μαζί της. Εσείς χρησιμοποιήσατε τα "βοθροκάναλα" της διαπλοκής -όπως τα λέει ο κ. Πολάκης. Επιχειρήσατε να χτίσετε τη νέα διαπλοκή που είναι χειρότερη από την παλιά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας ότι “για σας η δήθεν πάταξη της διαπλοκής είναι πρόσχημα για την συγκέντρωση εξουσιών στο πρόσωπό σας”.

"Δεν φταίει ο καθρέφτης των ΜΜΕ. Το δικό σας είδωλο είναι απαξιωμένο στην συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων. Μετά από δεκάδες συνεδριάσεις, το συμπέρασμα που καταλήγει το πόρισμα, είναι απλό και ακυρώνει την κυβερνητική προπαγάνδα. Τί λέει; Δεν αποκαλύφθησαν παρεμβάσεις πολιτικών, Με μια εξαίρεση. Αυτή της δική σας Αυγής, με την κρυφή offshore που ακόμα δεν έχετε αποκαλύψει ποιος βρίσκεται από πίσω", υποστήριξε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση