GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιονοθύελλα σαρώνει τις ΗΠΑ στα ανατολικά

Το βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ καλύφθηκε από ένα παχύ στρώμα χιονιού σήμερα το πρωί, ενώ οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται, με αποτέλεσμ...


Το βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ καλύφθηκε από ένα παχύ στρώμα χιονιού σήμερα το πρωί, ενώ οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται, με αποτέλεσμα να κλείσουν πολλά σχολεία, να καταγραφούν προβλήματα στην κυκλοφορία και να καθηλωθούν αεροσκάφη στα αεροδρόμια.

Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν τη νύχτα της Τετάρτης και αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα. Στη Νέα Υόρκη το ύψος του χιονιού προβλέπεται ότι θα ξεπεράσει τα 30 εκατοστά.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποίησαν για τα ακραία καιρικά φαινόμενα χθες, όπου ο καιρός ήταν σχεδόν ανοιξιάτικος με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Το 50% και πλέον των πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης (Τζ. Φ Κένεντι, Λα Γκουάρντια, Νιούαρκ), ήτοι περισσότερες από 1.600 πτήσεις, ακυρώθηκαν. Το 60% και πλέον των πτήσεων από και προς τη Βοστόνη επίσης ματαιώθηκε, σύμφωνα με το CBS.

Στη Νέα Υόρκη, τη Βοστόνη και την Φιλαδέλφεια τα σχολεία παρέμειναν κλειστά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλέζιο απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση