GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καίγεται» για το τρίποντο η Λάρισα

Ένας τελικός για την 13η ΑΕΛ, η οποία κόντρα στην Κέρκυρα  αναζητά την τέταρτη νίκη στη σεζόν μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη Τ...


Ένας τελικός για την 13η ΑΕΛ, η οποία κόντρα στην Κέρκυρα  αναζητά την τέταρτη νίκη στη σεζόν μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη Τετάρτη από τον ΠΑΟΚ (2-0) σ’ εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική.
Οι «βυσσινί» παρουσιάζονται καλύτεροι εντός έδρας μετρώντας τους 12 από τους 16 βαθμούς που υπάρχουν μέχρι τώρα στη συγκομιδή τους με 9 γκολ υπέρ έναντι ισάριθμων κατά.
Για την ακρίβεια καταγράφουν εκεί και τις τρεις τους νίκες, έχοντας ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία ισάριθμες φορές.
Δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Ντοντό και ο Ρέντζας που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Η 12η Κέρκυρα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε στο «Καυταντζόγλειο –επίσης- στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη.
Αναμφίβολα, οι «Φαίακες» ήταν οι κερδισμένοι διατηρώντας τους «κυανόλευκους» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σε σύνολο 9 εκτός έδρας αναμετρήσεων μετρούν μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες με τέρματα 6 υπέρ έναντι 11 κατά. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο νεοφερμένος κεντρικός μέσος, Πολ Κειτά που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Ατρόμητο.
Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σπίνουλας και ο τραυματίας – αρχηγός Βενέτη.
Ως πιθανοί αντικαταστάτες εμφανίζονται αντίστοιχα οι Γκόμες και Ντιμιτρόφσκι με τον Ντιόγκο Ζορντάο να παίρνει θέση αριστερού μπακ στο αρχικό σχήμα.
Η αποστολή των Φαιάκων: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Κεϊτά, Γεωργακόπουλος, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γεωργίου, Κόντος, Κέβιν, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Νίκιτς, Ζορμπάς, Γκόμες, Ζαραδούκας, Επστάιν, Παμλίδης, Ντιμιτρόφσκι, Αντιλέχου, Τουράμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση