GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Δολοφονική η επίθεση, αλλά δεν πρόκειται να φοβηθούμε

“Δολοφονική” χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση με μολότοφ που σημειώθηκε το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος στην ...


“Δολοφονική” χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση με μολότοφ που σημειώθηκε το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, κάνοντας λόγο για “τραμπούκους” και “ανθρώπους του υποκόσμου”.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

“Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους.

Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων”.

1 σχόλιο

  1. ελλαααατε τώρε ρε συριζαίοι...σε τα μας; δικά σας παιδιά ήταν, ότι τους είπατε έκαναν... στημένο ένεκα δημοσκοπήσεων... ΄να μαζέψετε συμπάθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση