GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβολικός αποκλεισμός του κόμβου στο Χέρσο από αγρότες και κτηνοτρόφους

Σε συμβολικό αποκλεισμό στον κόμβο στο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια, προχώρησαν από τι...


Σε συμβολικό αποκλεισμό στον κόμβο στο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια, προχώρησαν από τις 15:00, αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Κιλκίς, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους που έχουν συνάντηση στην Αθήνα με τον Αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, και στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Νομού Κιλκίς, Γιώργος Τερζής, "η κινητοποίηση θα διαρκέσει μέχρι και τις 17.00 και το τι μέλλει γενέσθαι θα αποφασιστεί σε νέα γενική μας συνέλευση και αφού πρώτα ενημερωθούμε για τα αποτελέσματα της συνάντησης πυο γίνεται στην Αθήνα ".

Τονίζεται ότι ο κόμβος στο Χέρσο βρίσκεται στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Δοϊράνης-Προμαχώνα, στήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2017, και το πλαισιώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας. Στο σημείο, βρίσκονται αγρότες με περίπου 60 τρακτέρ και απο περιοχές του Νομού Κιλκίς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση