GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεύτερο φράκτη "στήνει" στα σύνορά της η Ουγγαρία

Η Ουγγαρία είναι έτοιμη να ανεγείρει έναν δεύτερο φράκτη στα νότια σύνορά της για να κρατήσει μακριά τους μετανάστες, αν η κατάσταση επιδ...


Η Ουγγαρία είναι έτοιμη να ανεγείρει έναν δεύτερο φράκτη στα νότια σύνορά της για να κρατήσει μακριά τους μετανάστες, αν η κατάσταση επιδεινωθεί φέτος ή την ερχόμενη χρονιά, δήλωσε ο προσωπάρχης του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν.

Ο Γιάνος Λαζάρ δήλωσε επίσης σε συνέντευξη Τύπου ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να δημιουργήσει καταυλισμούς με κοντέινερ στα νότια σύνορα, στους οποίους θέλει να κρατεί τους μετανάστες για όσο διάστημα εξετάζονται οι αιτήσεις τους για άσυλο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι σχεδόν 600 μετανάστες στην Ουγγαρία περιμένουν να ολοκληρωθεί η επεξεργασία των αιτήσεών τους για άσυλο, οι περισσότεροι σε ανοικτούς καταυλισμούς, οι οποίοι δημιουργούν «κίνδυνο για την ασφάλεια». Ο στόχος των ουγγρικών αρχών είναι να περιορίσουν τις κινήσεις των ανθρώπων αυτών κρατώντας τους στα σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση