GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα όποια μέτρα φέρει η κυβέρνηση»

Προσφυγή στις κάλπες και μάλιστα σύντομα βλέπει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. «Δεν είναι η προτίμηση του κ. Τσίπρα, όπως κ...


Προσφυγή στις κάλπες και μάλιστα σύντομα βλέπει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. «Δεν είναι η προτίμηση του κ. Τσίπρα, όπως και κανενός πρωθυπουργού, να πάει σε πρόωρες εκλογές», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτιμώντας ωστόσο ότι «θα καταφύγει, μέσα από διάφορα επικοινωνιακά τρικ και καταγγελίες εναντίον όσων καταγγέλλει κατά καιρούς, σε πρόωρες εκλογές για να περισώσει ότι μπορεί από τα ποσοστά του και να έχει μια σχετικώς αξιοπρεπή ήττα».

Στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λέει ότι τα μέτρα που συζητούνται σήμερα από την κυβέρνηση και τους δανειστές «είναι αποτέλεσμα της αναξιοπιστίας, της αναποτελεσματικότητας και των επικοινωνιακών τρικ της κυβέρνησης», επισημαίνοντας ωστόσο πως «οι δανειστές δεν είναι τα καλύτερα παιδιά -έχω διαπραγματευθεί μαζί τους και τους ξέρω- και ζητούν υπερβολικά πράγματα», και τονίζει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει «τα όποια μέτρα φέρει η κυβέρνηση, θα ήταν σαν να ξεπλέναμε τις ευθύνες της, Θα της δίναμε συγχωροχάρτι και τελικά θα γινόμασταν συνυπεύθυνοι».

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ και τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, σημειώνει ότι «ούτε δημαγωγούμε, ούτε υποσχόμαστε μαγικές συνταγές και εύκολες λύσεις. Είμαστε πολύ προσεκτικοί και φειδωλοί σε όσα λέμε. Λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα» . «Σε όσα τμήματα του προγράμματός μας έχουμε ανακοινώσει, λ.χ., ηλεκτρονικές συναλλαγές, κόκκινα δάνεια, παιδεία, αγρότες κ.ο.κ., και σε όσες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν, θα διαπιστώσετε ότι προσπαθούμε να είμαστε συγκεκριμένοι και τεκμηριωμένοι. Και πέραν αυτού εργαζόμαστε από τώρα για την κατάρτιση όλων τον σημαντικών νομοσχεδίων που πρέπει να περάσει η κυβέρνησή μας», προσθέτει, ενώ τονίζει πως «δεν υπάρχει θέμα απολύσεων στο Δημόσιο».

Τέλος, αναφερόμενος στην εκλογή Τραμπ, σημειώνει πως έχουμε μπει σε μια περίοδο αναταράξεων και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατεύθυνση που τελικά θα πάρουν τα πράγματα, ωστόσο ελπίζει «ότι η παράδοση καλών σχέσεων που υπάρχει ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη τελικά θα υπερισχύσει και θα αμβλύνει τις όποιες εντάσεις μπορεί να προκαλέσει η πολιτική του νέου Αμερικανού Προέδρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση