GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστοσελίδα αναζητά σωσία του Τραμπ για «ροζ» ταινίες

Ένα από τα διασημότερα site στον κόσμο με ταινίες αισθησιακού περιεχομένου ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι θα διεξάγει οντισιόν για ν...


Ένα από τα διασημότερα site στον κόσμο με ταινίες αισθησιακού περιεχομένου ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι θα διεξάγει οντισιόν για να βρει τον σωσία του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε «ροζ» ταινίες.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας ανακοίνωσε ότι ο στόχος είναι η κυκλοφορία τέτοιων ταινιών καθ’ όλη την τετραετή θητεία του Πρόεδρου των ΗΠΑ. Και εν συνεχεία υποστήριξε ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που να χρειάζεται ο αμερικανικός λαός, από ποιοτικό παρωδιακό περιεχόμενο για ενηλίκους που θα τον βοηθά να κατανοεί το διαρκώς μεταλλασσόμενο τοπίο της εκτελεστικής εξουσίας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προϋποθέσεις των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην οντισιόν, θα πρέπει να διαθέτουν «την ανεπανάληπτη κόμμωση του 45ου προέδρου των ΗΠΑ».

Ταυτόχρονα, απαιτείται «να έχουν την καλύτερη δυνατή υγεία για να γυρίζουν πορνό, ώστε να ταυτίζονται με την υγεία του Προέδρου, δεδομένου ότι ο προσωπικός του γιατρός είπε ότι ο Τραμπ είναι “το υγιέστερο άτομο που έχει διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ”».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση