GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήριξη και όχι διαρροές ζήτησε ο Τσακαλώτος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

"Παράπονα" προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έκανε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. ...


"Παράπονα" προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έκανε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε στήριξη από τους συντρόφους του και ταυτόχρονα ζήτησε να κλείσουν οι στρόφιγγες των διαρροών.

Ταυτόχρονα, με την δήλωσή του ότι δεν έχει «λευκή επιταγή», ο υπουργός Οικονομικών κατέστησε σαφές ότι δεν ευθύνεται μόνο ο ίδιος για την πορεία της διαπραγμάτευσης. Οι συζητήσεις με τους δανειστές γίνονται στην βάση των συλλογικών αποφάσεων που έχει λάβει η κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ακόμη, ο υπουργός Οικονομικών θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στους συναδέλφους του υπουργούς, οι οποίοι εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, ζητώντας τους να «μην κατεβάζουν τα στυλό» και να παράγουν έργο. 

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση