GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Βελόπουλου για ρωσική επένδυση στη Θράκη...

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος εδώ και χρόνια φωνάζει για την ανάγκη επενδύσεων στην Ελλάδα, ώστε να αυξηθεί ο πλού...

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος εδώ και χρόνια φωνάζει για την ανάγκη επενδύσεων στην Ελλάδα, ώστε να αυξηθεί ο πλούτος της χώρας μας και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Έχει επίσης κάνει εκτενείς αναφορές στο παρελθόν στο ιδιαίτερο ρόλο που παίζει η Θράκη λόγω της γεωγραφίας και των κινδύνων που εγκυμονούν από την Τουρκία.
Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Βελόπουλος με Ρώσους παράγοντες, επιχειρηματίας της Ομόδοξης χώρας του εξέφρασε το ενδιαφέρον να δημιουργήσει εργοστάσιο παραγωγής νέας τεχνολογίας Υδροπλάνων στη Θράκη. Μία επένδυση που θα οδηγήσει πάρα πολλές θέσεις εργασίας σε ένα νευραλγικό Γεωγραφικό Διαμέρισμα της χώρας μας.
Kαιρός είναι η ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάψει να συμπεριφέρεται ως θεατής στις εξελίξεις. Υπάρχουν λύσεις. Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Η ΛΥΣΗ είναι απλά και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Επενδύσεις, θέσεις εργασίας, παραγωγή πλούτου. πώς; Με γνώμονα το αμοιβαίο συμφέρον. Ούτε μόνο των επενδυτών, ούτε φυσικά μόνο της Ελλάδας, θα ήταν παράλογο.
Αυτή είναι η διαφορά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ από τα άλλα κόμματα. Η Δυτικοδουλεία του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος δεν τους επιτρέπει να κινηθούν ελεύθερα. Είναι πολλά τα γραμμάτια που πρέπει να εισπραχθούν και όπως ζούμε τα τελευταία χρόνια, πληρώνονται με ‘αίμα’.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ διότι υπηρετεί τον ελληνικό λαό και είναι ΛΥΣΗ διότι με το κυβερνητικό πρόγραμμά της μπορεί να επιτευχθεί το ξεπέταγμα προς τα εμπρός.
http://www.voicenews.gr/index.php/politiki/89413-apokalypsi-bomba-oi-rosoi-theloun-na-ependysoun-dis-stin-ellada.html

1 σχόλιο

  1. αν τη δειτε γραψτε μου και εμενα ,αλλα και αν γινει ειναι καταδικασμενη σε 6 μηνες να κλεισει απο το ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση