GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Δούρου στον Πάγκαλο

«Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας...


«Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Ρένα Δούρου.
«Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου», προσθέτει η Περιφερειάρχης Αττικής.
«Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» (ΣΚΑΪ), στους κκ Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας», συνεχίζει η κ. Δούρου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος δήλωσε:
«Τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα», προσθέτοντας πως πίσω από το περιστατικό βρισκόταν η Ρένα Δούρου.
Η Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει επίσης: «Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης. Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του. Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια», καταλήγει.
Να σημειωθεί πως το 2014, ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατηγόρησε την παράταξη της Ρένας Δούρου πως παραβίαζε “κτηνωδώς” τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη φάτσα της».
Μάλιστα είχε δηλώσει: "Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα”!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση