GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο τουρκικό βίντεο με “ένταση” ανάμεσα σε σκάφη του Λιμενικού στα Ίμια

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolou» μετέδωσε σήμερα νέο βίντεο από τα Ίμια, στο οποίο εμφανίζεται σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής...


Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolou» μετέδωσε σήμερα νέο βίντεο από τα Ίμια, στο οποίο εμφανίζεται σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής να πλησιάζει στις βραχονησίδες και το τουρκικό Λιμενικό να επεμβαίνει ζητώντας του να απομακρυνθεί.

Βάσει του τηλεγραφήματος του τουρκικού πρακτορείου, το τουρκικό Λιμενικό κατέγραψε την κίνηση ενός σκάφους του ελληνικού Λιμενικού, το οποίο – κατά τους Τούρκους- «πλησίασε ξανά τις βραχονησίδες Ίμια» και εκεί παρενέβη «με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το ελληνικό σκάφος 10 λεπτά αργότερα».

Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται και η φωνή του Τούρκου λιμενικού να λέει: «Τουρκική ακτοφυλακή, βρίσκεστε σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Αποχωρίστε άμεσα».

Βέβαια, απάντηση υπήρξε και από το πλήρωμα του ελληνικού σκάφους, το οποίο μεταβίβασε στο τουρκικό πλωτό ότι βρισκόταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και πρέπει να τα εγκαταλείψει και αυτό άμεσα.

Δείτε το βίντεο από το A Haber:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση