GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρό... καρύδι στο γήπεδό του ο ΠΑΣ

Την έδρα του θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές που απέφερα...


Την έδρα του θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές που απέφεραν εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-0) και εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ατρόμητο. 

Στην 7η θέση βρίσκονται οι Ηπειρώτες οι οποίοι σε 9 εντός έδρας αγώνες καταγράφουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με τέρματα 11 υπέρ έναντι πέντε κατά. 

Από το απουσιολόγιο του τεχνικού της ομάδας των Ιωαννίνων σβήστηκαν οι Σκόνδρας, Κοζορώνης και Μαμπουλού, ωστόσο κόντρα στους «πράσινους» θα είναι απών ο Μπέριος, ο οποίος είναι τιμωρημένος. 
Αυτό σημαίνει πως ο Πετράκης έχει διαθέσιμους δύο στόπερ (Μιχαήλ, Τζημόπουλο) και πως θα παίξει με τετράδα στην άμυνα.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Ακόστα, Κόντε, Λίλα, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κοροβέση Κούτρη, Μαμπούλου, Μιχαήλ, Ζάιρο, Νικολιά, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ και Τζημόπουλο.

Μία άκρως προβληματική σεζόν εκτυλίσσεται στον Παναθηναϊκό. 

Οι «πράσινοι» χρειάζονται την επάνοδο στις επιτυχίες σε επίπεδο πρωταθλήματος μετά την παταγώδη εντός έδρας αποτυχία απέναντι στον Λεβαδειακό που μετρούσε μόλις μία ισοπαλία σε οκτώ αγώνες εκτός Βοιωτίας διαθέτοντας τη χειρότερη αμυντική γραμμή στο πρωτάθλημα (32 γκολ). 

Το «τριφύλλι» καταγράφει μόλις δύο διπλά στη φετινή Σούπερ Λίγκα σε σύνολο 9 αγώνων και τις περισσότερες ισοπαλίες (πέντε) μακριά από το γήπεδό του. 

Την περασμένη Τετάρτη οι «πράσινοι» εξασφάλισαν μία θέση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου μετά το 4-0 επί του Κισσαμικού στα Χανιά. 

Ο Κλωναρίδης επέστρεψε με γκολ, όπως έπραξε και ο νεαρός Πίσπας. Επανέρχονται οι Εμποκού και Κουλιμπαλί. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λέτο και ο τραυματίας Κουρμπέλης.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέδο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπάλι, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση