GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακελειό στη Λαχόρη: Καμικάζι ανατινάχθηκε σε διαδήλωση

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 60 τραυματίστηκαν όταν ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε εν μέσω ενός πλήθους διαδηλωτών μπροστά ...


Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 60 τραυματίστηκαν όταν ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε εν μέσω ενός πλήθους διαδηλωτών μπροστά στο κτίριο της τοπικής Βουλής στη Λαχόρη του Πακιστάν σήμερα. Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση Τζαμαάτ ουρ Άχραρ, που ανήκει στο Κίνημα των Ταλιμπάν του Πακιστάν. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η έκρηξη έπληξε μια διαδήλωση στην οποία είχαν καλέσει ενώσεις εργαζομένων στη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία του Πακιστάν.

«Όπως φαίνεται, επρόκειτο για μια επίθεση βομβιστή-καμικάζι, αλλά η αστυνομία ερευνά ακόμη για να εξακριβωθεί» η αιτία της έκρηξης, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Πουντζάμπ, ο Ναγιάμπ Χάιντερ.

Η ηλεκτρονική έκδοση της αγγλόφωνης εφημερίδα Dawn  αναφέρει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την περιοχή και ότι έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις του στρατού. Ανάμεσα στα θύματα φέρεται να είναι ένας πρώην ανώτερος αξιωματικός της τροχαίας.

Η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για μια βομβιστική επίθεση πέρυσι το Πάσχα, όταν πάνω από 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα δημόσιο πάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση